OM OS

PARTZERRE er mit kunstneriske Projekt og Alter Ego. Min kunst-historie tager afsæt i en lille dreng, studerende sin Faders blæk-pens skriblen over papiret. Siden masser af tegning, billige vandfarver, Højskole og Museumsbesøg. Endelig i Grenaa faldt 10-øren. En enkelt portrætbestilling. Og eet-to-mange! En periode med stress åbnede døren til et nedlagt Direktionskontor, sammen med Sannes "Fjerdesal", med udsigt over havnen. Flere bestillinger og udstillinger. På Torvet i Sorø tog det fart. Et lille Galleri, PARTZERRE, poppede up i den gamle Rutebilsstation. Halvandet år, definerende og lærerigt og spændende. Og nu står Garageriet PARTZERRE klar til at tage imod bestillinger og gæster. Herfra min verden nu går og ALLE nysgerrige og kunstinteresserede Sjæle inviteres med på rejsen.

Velkommen indenfor...

  • Mine Portrætter forsøger at være fotografiske på den grove måde. Beskåret og farvet med omtanke. Ofte får mørket lov at stå. Lyset lov at "Shine". Aller helst skal mine portrætter laves i One-take og når de er færdige skal man helst kunne ane Blodet bruse mellem Acrylmalingen på lærredet.


  • Derudover er det mit mål, at mine billeder får lov at bidrage i Kunstens Verden. Hos glade kunder. I kunstforeninger. Til udstillinger. Og jeg vil være konkret, abstrakt, søgende, drømmende, realist, tro mod mine Værdier og  Kunstneriske Forbilleder! Det er en garanti...

PRISER & TILFREDSHED

Jeg er af overbevisningen, at Billeder skal sælge sig selv. Kan man li noget, kan man li noget! Hvis der er tale om bestillinger, er det FULD tilfredshed, forsøge igen eller vi er lige gode venner uanset! I forhold til priser...Jeg er ikke verdensmester! Men jeg kan et eller andet med min kunst...Så billederne må ikke være FOR billige, ej heller For dyre...Jeg maler på gode lærreder, med god maling og jeg bestræber mig på at levere den bedste service! Og så er tiden jeg bruger, klart en faktor. Jeg er altid til at snakke med, og priserne er hvad de er...Men også vejledende ;) Så hvis Du er Helt Skudt i noget Jeg har, men samtidig på Røven, så finder vi på noget!

KONTAKT OS

Du er mere end velkommen til at Sende en besked. Jeg skal svare så hurtigt jeg kan. Og Kom endelig forbi Garagen. Kig, snak, Drik en Kaffe, Vær Nysgerrig...Vær Velkommen